Our solutions
Atlas Copco Rental
Solutions
Industries served
Compressors
Solutions
Products
Compressors
Industrial condensate treatment solutions range
Products
Industrial condensate treatment solutions range
Industrial condensate treatment solutions range
Industrial condensate treatment solutions range
Process gas and air equipment
Industrial Tools & Solutions
Solutions
Industries Served
Industrial Tools & Solutions
Aerospace
Industries Served
Aerospace
Aerospace
Aerospace
Aerospace
Foundries & Metal Fabrication
Original equipment manufacturer
Industries Served
Original equipment manufacturer
Original equipment manufacturer
Original equipment manufacturer
Original equipment manufacturer
Industries Served
Industries Served
Products
Industrial Tools & Solutions
Air line accessories
Products
Air line accessories
Air line accessories
Air line accessories
Drilling solutions
Material removal tools
Products
Material removal tools
Material removal tools
Material removal tools
Material removal tools
Material removal tools
Material removal tools
Material removal tools
Material removal tools
Material removal tools
Service
Industrial Tools & Solutions
Atlas Copco service solutions
Service
Atlas Copco service solutions
Atlas Copco service solutions
Atlas Copco service solutions
Vacuum solutions
Local Country Home page - Categories banner
Zgjidhjet e vakumit

Zgjidhjet e vakumit

Ne furnizojme produkte vakumi, sisteme menaxhmi per shkarkimin e gazrave, valvola dhe aksesore te ndryshem.

Pajisjet industriale dhe Zgjidhjet e asemblimit

Pajisjet industriale dhe Zgjidhjet e asemblimit

Ne prodhojme dhe shesim pajisje dhe sisteme industriale, zgjidhjet e asemblimit; produktet mbi cilesine; programet perkatese dhe servisimin.

Rental 24/7 reliable solutions

Rental 24/7 reliable solutions

Minimise downtime and maximise production with our temporary air, nitrogen, power and flow rental solutions.

Kompresore stacionere, gazra industrial

Kompresore stacionere, gazra industrial

Kompresore ajri dhe gazi, kompresore per trajtimi e ajrit si edhe servisimin perkates.

Home of industrial ideas - male

Home of industrial ideas

Idetë e mëdha nxisin zhvillimin. Ne kemi kthyer idetë industriale në përfitime të rëndësishme për biznesin që nga viti 1873.

Shkurtimisht mbi Grupin Atlas Copco

Ne ju sherbejme klienteve mbareboterore me produkte dhe sherbime te fokusuar ne produktivitet, eficensen energjitike, sigurine ne pune dhe ergonomi.

E themeluar qe me vitin 1873, Atlas Copco ka me shume se 140 vjet eksperience ne inovacion te vazhdueshem per produktivitet te qendrueshem. Produktet dhe sherbimet tona perfshijne kompresore, zgjidhje per vakumin dhe sistemet e trajtimit te ajrit, makinerite e renda per ndertim dhe miniera, mjetet elektrike dhe me ajer dhe sistemet e asemblimit. Aktiviteti yne global shtrihet ne me shume se 180 vende te ndryshme, duke perfshire aktivitetin direkt te kompanise ne me shume se 90 vende te botes.

Ne prodhojme ne me shume se 20 vende. Prodhimi kryesor eshte perqendruar me shume ne Suedi, Belgjike, Gjermani, Shtetet e Bashkuara te Amerikes, Indi dhe Kine.

Atlas Copco ne Shqiperi dhe Kosove

Produket tona jane shitur ne Shqiperi qe me heret prej viteve 1990, duke bere te mundur hapjen e zyres se perfaqesise qe prej vitit 2007 per Teknologjine e Minierave dhe Germimin e shkembit. Qe atehere ne u ofrojme pajisje dhe sherbime klienteve tane qe operojne ne fusha te ndryshme si psh ajo e ndertimit, eksplorimit dhe industrise minerare, etj. nepermjet zyres se perfaqesise dhe gjithashtu nje rrjeti te dedikuar distributoresh profesioniste.

Ditet e sotme, pervec zyres se perfaqesimit te Kompanise Atlas Copco per Shqiperine dhe Kosoven, egziston nje rrjet distributoresh me me shume se 16 te punesuar, nga te cilet me shume se gjysma jane ne terren, shume afer klienteve tane ne gadishmeri per t'iu pergjigjur ne kohe reale cdo kerkese. I njejti rrjet distributoresh ju sherben lidhur me shitjen, servisimin dhe ne pergjithesi per te gjitha aktivitetet ne sektorin e kompresoreve te ajrit dhe te gazit, kompresoret e levizshem, gjeneratoret, pajisje per shpime germime ne miniera dhe karriera, pajisje per ndertimin, vegla elektrike dhe pneumatike si dhe sistemet asemblimit (CT, CR & IT).

Te njohur per shpirtin tone inovativ, neve ne kompanine tone ne menyre konstante dhe te vazhdueshme jemi te orientuar te ofrojme produkte me cilesi te larte “vepra arti” te cilat ndihmojne ne eficencen e kompanive, ulin kostot e prodhimit dhe ne te njejten kohe respektojne ambientin ku jetojme.

Atlas Copco Secoroc - Ikona e plote

Loading...
Loading...
Vegla Industriale dhe Zgjidhjet e Asemblimit
Vegla Industriale dhe Zgjidhjet e Asemblimit

Ne jemi te kenaqur t'ju ofrojme me shume informacion mbi veglat, pajisjet dhe sistemet industriale; zgjidhjet e asemblimit; produktet mbi cilesine; programet perkatese dhe servisimin.

Makineri Ndertimi & Energjia e Levizshme
Makineri Ndertimi & Energjia e Levizshme

Ne, Atlas Copco, ofrojme makineri te renda per ndertimin, produkte per energjine e levizshme si edhe pjeset e kembimit dhe servisimin perkates nepermjet nje rrjeti profesionist distributoresh. Ju lutemi te gjeni me poshte detajet e kontakteve te distributoreve tane te autorizuar.

Kompresore stacionere
Kompresore stacionere

Distributoret e trajnuar dhe me eksperience te madhe do t'ju furnizojne me te gjitha produktet e kerkuara, asistencen teknike, pjeset e kembimit dhe servisimin e produkteve sipas problemeve perkatese. Te dhenat e kontakteve i gjeni me poshte.

|